luni, 15 martie 2010

In picioare



De cateva zile Eva reuseste sa se ridice daca se sprijina pe ceva, in genunchi iar daca e putin ajutata chiar in picioare.
Inca incetisor dar vad ca are curaj. Si daca a descoperit placerea privitului de la o oarecare inaltime acum vrea sa faca asta mereu. Insa nu are stabilitate sau obiectul de care incearca ea sa se sprijine nu e fixat asa ca tot jos ajunge in cele mai multe cazuri cazand. Cade insa in fundulet iar distanta e mica asa ca nedurando incearca iar. A avut si cateva cazaturi cu plansete dar nu cred ca sa lovit rau.
Incearca sa mearga si de-a-busile insa nu ii iese miscarea. Nu s aprins cu sa "mearga" cu genunchi, asa ca se deplaseaza ea dar mai mult taras. Ajunge unde vrea insa si asta ma cam pune pe ganduri caci trebuie sa aranjez casa pentru ea. E curioasa si vrea sa studieaza totul chiar daca e in cel mai mic coltisor.
O tenteaza papucii, telecomanda, telefonul, cana mea de ceai, tastatura, mouse-ul, tuburile de creme, zulufii covorului, sticla de plastic si cutia de servetele umede. Jucariile sunt pe locul doi.

2 comentarii:

  1. Jucariile vor ramine mereu pe locul doi.:) Sunt mai interesante lucrurile interzise...sau de oameni mari.:) Isteti foc bebelusii astia. Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda.si ai zice ca ii poti controla..da' de unde, au deja personalitate din primul minut.
    ;)

    RăspundețiȘtergere