miercuri, 28 aprilie 2010

Afara e cel mai bine!


Sa iesim afara e o mare bucurie pentru Eva si de ce nu si pentru mine, caci iarna asta lunga mi-a ajuns cat ne-a tinut in casa.
Oricum afara e o lume intreaga ce asteapta sa fie descoperita iar Eva nu mai conteneste sa se uite peste tot. Nu mai zic de cat poate vocifera din carut cand mergem, sau la locul de joaca. Totul e nou, totul e minunat si ea vrea incontinuu sa vada, sa simta si sa descopere.
Incerc sa iesim cat de mult afara, ne intoarcem insa pentru mese in casa caci inca nu m-am incumetat sa ii dau sa manace afara ceva mai mult decat biscuiti, grisine sau apa si suc. Eva manca cu tot corpul :), are mancare in par, pe cercei, in nas, pe maini, pe picioare (mda!) asa ca pentru festinul de pranz ne retragem intotdeauna in "vastele" bucatarii de acasa.
Insa dupa masa daca nu dormim iesim iarasi si continuam plimbarea si minunatul de rigoare de multitudinea de noutati.

In parc imi place mie cel mai mult. Mergem cu prietena Evei, Sofia si mama ei. Astazi au stat amandoua in iarba la joaca si si-au impartit biscuitii..ma rog, vorba vine ca Eva a mancat tot chiar si biscuitul Sofiei apoi a baut cu mare placere sucul de mar si morcov care mai nou e deliciul delicios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu